ZNAKOVI HOROSKOPA

Ovan znak

ovan horoskop
Ovnoci su rođeni između 21. ožujka i 20. travnja. To je prvi znak zodijaka i odnosi se na prvi dan proljeća. Ovaj znak obilježava impulzivnost i tvrdoglavost, akcija, hrabrost i poduzetnost. Jako su natjecateljski nastrojeni i u svemu hoće biti prvi.

Bik znak

bik horoskp
Datum rođenja bikova pada između 21. travnja i 20. svibnja. Poznati su kao pametni, umjetnički nastrojeni, romantični, praktični, odlučni, stabilni i lojalni.
Upornost je njihova glavna odlika.

Blizanci znak

blizanci horoskop
Blizanci su rođeni između 21. svibnja i 20. lipnja. Oni su ambiciozni, ljubazni, zamišljeni, otvoreni i imaju sposobnosti i kvalitete vođe kao i autoritet koji je zato potreban. Radoznali su, često prevrtljivi i nepouzdani.

Rak znak

rak horoskop

Rakovi su rođeni između 21. lipnja i 22 srpnja. Rak je iskren, uporan, velikodušan, obiteljski. Vrlo su senzibilni, ponekad i previše i kada nema nikakve potreba za to, ali znaju biti i jako lukavi. Međutim, velikodušnost je njihova glavna osobina.

Vaga znak

vaga horoskop

Vaga je rođena između 23. rujna i 22. listopada. Vage su poznate po tome što su oravedne, dobre diplomate i najčešće vrlo iskrene. Dobar izgled mnogo im znači, baš kao i onima rođenima u znaku Lava. Vaga je jedan od znakova koji nosi najviše pozitivnih karakternih osobina.

Jarac znak

jarac horoskop

Jarac je rođen između 21. prosinca i 19. siječnja. Oni su strpljivi, ambiciozni i vjerni. Vrlo su ozbiljni i profesionalni kada je u pitanju posao, a uz to ih krasi veliko poštenje. Ipak, ego im je vrlo osjetljiv te stalno očekuju potvrde svojih kvaliteta od drugih.

Lav znak

lav horoskop

Peti znak zodijaka je Lav, rođen između 23. srpnja i 22. kolovoza.Lav se odlikuje dobrotom, dobrim humorom, ponosom, strašću u svemu čemu pristupi, najvažnije im je da su u centru pažnje kako pojavom tako i cjelokupno.Lavovi znaju biti, talođer, vrlo osjetljivi, osobito kada se kritiziraju. Vle čuti samo dobro o sebi.

Škorpion znak

Škorioon horoskop

Škorpioni su rođeni između 24. listopada i 22. studenog. Iskreni su, ponekad i brutalno što drugim ljudima baš i ne pada lako. Agresivni su, prodorni i ne biraju sredstva da dođu do cilja. Često su umišljeni. Njihova pozitivna osobima je strast u svemu.

Vodenjak znak

vodenjak horoskop

Vodenjaci su rođeni između 20. siječnja i 18. veljače. Oni su obrazovani, usmjereni uvijek na budućnost, šarmantni i vole velika društva i slavlja. Kao i neki drugi znakovi, znaju biti jako osjetljivi i to im ide na štetu. Velikodušni su.

Djevica znak

djevica horoskop

Djevice su rođene između 23. kolovoza i 22. rujna.Djevica je organizirana, pedantna ,inteligentna. Uz to su djevice perfekcionisti, vole da je uvijek sve na svome mjestu, međutim, često traže dlaku u jajetu. Ipak ovaj znak odlikuje čvrst i postojan karakter i na njih se možete uvijek osloniti.

Strijelac znak

strijelac horoskop

Strijelac je rođen između 22. studenog i 21. prosinca. Oni su neovisni, iskreni i prijateljski. Optimizam i pozitivnost je ono što odlikuje Strijelce na prvome mjestu. Smatra se dobrim horoskopskim znakom u mnogim pogledima.

Ribe znak

ribe horoskop

Horoskopski znak Ribe rođeni su između 19. veljače i 20. ožujka.Ribe su poznate, s jedne strane kao društvene, a s druge znaju biti jako zatvorene i tajanstvene. Vjeruju jako svojoj intuiciji i vode se njome više nego umom što ih često zna navesti na pogrešan put ili da one druge navedu na nešto što nije dobro.


sudbina.org